UZUNGOLPANSİYON.COM

Uzungöl Sosyal Aktiviteler

Uzungöl Sosyal Aktiviteler
UZUNGÖL SOSYAL AKTİVİTELER
Yılda 1 milyonun üzerinde turistin ziyaret ettiği Uzungöl'de özellikle Temmuz,Ağustos aylarında doluluk oranı %100'e yaklaşmaktadır. Uzungöl'ü ziyaret eden ziyaretçiler vakitlerini nasıl geçirebilirler?

1-Bisiklet ve ATV Kiralama; Uzungöl'de yaklaşık her otelin misafirlerine sunduğu imkanlardan biridir. En çok tercih edilen aktivitedir.Uzungöl'de yol kenarlarında çok sayıda bisiklet kiralama işi yapan esnaf bulunmaktadır.Ortalama saatlik fiyatı 5 tl'dir. Bisikletler tercihe göre 2 teker, 3 teker, hatta 2 kişilik olacak şekildedir.Misafirlerimiz bisikletin yanı sıra ATV'de kiralama imkanına sahiptir.

2-Yamaç Paraşütü; Uzungöl- Karastel Tepesi / Uzungöl-Karaçımah Tepesi'nden hocalar eşliğinde sağlıklı ve güvenilir bir şekilde paraşüt ile Uzungöl'e atlayabilirsiniz. Heyecan dolu bir tatil için Uzungöl'den yamaç paraşütü yapmadan ayrılmayın.Bu bir tavsiyedir.!

3-Barbekü; Uzungöl'de hizmet veren bir çok tesis sizlere bu olanağı zaten sağlıyor.Aileniz ile birlikte doyasıya eğlenerek, barbekünün tadına varın.

4-Deniz Bisikletleri; Uzungöl'de deniz bisikleti ile turlamak sizin elinizde.Hemen göl kenarında bulunan deniz bisikletleri ile birlikte adrenalin dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

5-Balık Avı; Göl kenarında balık avlayabilirsiniz.

6-Jeep veya 4x4 Kiralama; Uzungöl'de bazı otellerde de mevcut olan bu seçenek ile dağlık arazileri heyecanla gezebilirsiniz.

Evet, sosyal aktiviteler sadece bunlarla sınırlı değil, göl kenarında aileniz ve sevdikleriniz ile harika manzara eşliğinde gezebilir, bir köşede oturup çayınızı yudumlayabilir, yöresel yemekler ile karnınızı doyurabilirsiniz.Arap turistler ve günübirlik gelen ziyaretçiler için Uzungöl tam bir  cennet!